default_mobilelogo

Сьогодні ми хочемо поговорити про питання,які цікавлять наших потенційних клієнтів, щоб ви спали спокійно перед процедурою, розвіяти ваші усі сумніви і страхи: 

 Біль? Процедура є не болючою,оскільки маніпула робить в шкірі мінімальну царапинку на 2 мм,для максимального комфорту кожному клієнту даємо обезболюючий крем,і додаткові обезболлючі краплі.Але правда в тому, що переноситься мікроблейдинг ручним методом легше ніж вищипування брів,деякі клієнти навіть засинали. 

 Це на все життя? Шрами? Пігмент за 2-3 роки світліє і зникає,проникнення фарби є мінімальним, тому Ні це не на все життя, Ні, не залишається рубців і шрамів. 

Інфекція? Ніяких інфекцій, при вас майстер відкриє стерильну запаковану голочку(жодного прямого контакту)і продизенфікує ще раз ручку і пінцет від перехресного зараження(хоча до вашого приходу вже все підготовлено і продезинфіковано, і чекає на Вас в УФ лампі,яка зберігає і додатково дезінфікує ) для повного захисту ще й обмотається плівочкою. Після процедури голочки відправляються в спеціальний контейнер. Тому ви в безпеці на всі 100%. Спочатку ваше здоров‘я,а вже потім Краса!!! 

 Голки багаторазові, фарби для тату? Усі пігменти і голки є одноразові і сертифіковані, і в нас ви можете побачити усі належні сертифікати на голки, дезінфектори і пігменти. Пігменти тільки провірених якісних брендів, які вважаються найкращими в світі мікропігментування Softap, DavidBrowArt, PhiBrow, Lash and Brow. 

✅Колір, зроблені чорні і широкі. Ми завжди слідкуємо за новинками, тому у нашому арсеналі велика кількість відтінків. Часто чую від клієнтів, які прийшли перший раз: «Мені тільки не чорні і тільки не широкі. « Ми все обов`язково обсудимо і підберемо, нічого не робимо без Вашої згоди, не використовуємо вугільночорний і попередньо маємо ескіз, який Ви, як клієнт, маєте узгодити. Коли люди питають по телефону чи є коричневий колір, вони просто не бачили нашу палітру кольорів, яка складає з себе 40 відтінків коричневого ще й від різних виробників, майстер запропонує Вам 2-3 на вибір.

Після процедури тиждень переховуватись вдома? Як я буду виглядати після процедури на другий день? Навіть можна не чекати другого дня, всі фото, що Ви бачите зроблені після процедури, без фотошопу. Ви одразу з новими бровками можете йти на прогулянку чи роботу, просто вони будуть трішки яскравішими, жодних набряків. Тому дорогі наші клієнти і потенційні клієнти спіть спокійно перед процедурою, тому що ми працюємо і розвиваємось для того, щоб Ви мали Гарні Брови.

Ви працюєте на дому? А можна глянути на кабінет? А зараз можна зробити мікропігментування? А це на цілий день? Ми працюємо тільки у власному кабінеті, фото є на сторінці. Завжди раді проконсультувати майбутнього клієнта, не тільки по телефону, а й вживу, тому чекаємо усіх бажаючих за адресою Тернопіль, Замкова 5. Працюємо по запису, чекаємо нашого клієнта, нагадуємо напередодні, для того щоб Вам було комфортно, підберемо для Вас зручний час, щоб Ви не чекали в черзі на бровки як це було колись, процедура триває біля 2 годин. Ми цінуємо ваш час і свій час, тому запис по тел. 097 612 96 23